Boete gekregen?

Goed nieuws. We hebben een advocaat die de boetes van onze voergroep onder zijn vleugels neemt. Hij gaat bezwaren uitschrijven voor elke boete en men in een eventueel proces begeleiden. Dit betekend dat de boetes voor nu nog niet betaald worden door ons want we gaan het aanvechten. Wil je het aanvechten, is dit dus kosteloos. Wil je nu wel het liefst de boetes betalen ipv aanvechten, dan is dit voor nu voor eigen rekening. Als je het gaat aanvechten moet je de boetes nog NIET gaan betalen. Wat moet je wel doen? Je bekeuring moet sowieso ingescand worden en opgestuurd. Stuur Eline Schievink via facebook een bericht of mail naar elineschievink@gmail.com en dan krijg je alle info die je nodig hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: