Geen dieren meer knuffelen!

In het Oostvaardersveld – oftewel de Koniks op de Praamweg – staan nieuwe borden, dat makke dieren – die mogelijk dus opdringerig worden en een gevaar voor de wandelaars – uit de kudde worden gehaald. AKA, afgeschoten. De dieren in het Oostvaardersveld zijn in tegenstelling tot de de dieren in de Oostvaardersplassen gehouden dieren en daar gelden andere regels voor. De koniks daar waren al niet heel wild, maar we willen SBB geen redenen geven om de koniks hier te schieten. Vandaar de oproep om deze dieren niet meer te benaderen en niet meer te aaien. Hoe lief en mak ze ook zijn – hoe schattig de veulentjes ook zijn – benader ze niet, raak ze niet aan, voer ze niet vanuit je hand etc. Geen paardjes knuffelen meer dus. Daarmee teken je mogelijk hun dood. Ik roep echt met klem op om je hier aan te houden.

2 Comments on “Geen dieren meer knuffelen!

  1. Mag ik ook weten van wie dit bericht komt? Is dit in samenhang met Cynthia en Annemieke stichting??

    Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

    ________________________________

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: