Word er nu veel geschoten op de vlakte?

Er gaat rond veelvuldig rond dat er word geschoten op de vlakte. Dat de dieren bij elkaar worden gedreven of bij de voerplekken worden geschoten. Wij hebben zowel vandaag als gisteren mensen in het veld gehad en tot nu toe kunnen we niets bevestigen, want niemand van onze groep heeft iets gezien. Gisteren, meteen nadat er bericht kwam dat er drie boswachters op de vlakte aan het schieten waren zijn twee mensen heen geweest, maar hebben niets gezien of gehoord.

Ook vandaag hebben we niets waar genomen.

Drie mensen waren er vanmiddag. Er waren volgens hun genoeg paarden op de Praamweg en veel paarden en herten op de vlakte. Bij Almere buiten waren er een stuk of 10 paarden en een paar herten. Minder dan normaal, maar het is echt heel verschillend hoeveel dieren er staan daar. De dieren trekken ook rond en SBB voert natuurlijk ook bij, dus ook naar die plekken gaan ze – en weer terug. Dus het kan best zijn dat je soms weinig tegenkomt en andere keren veel. Dat verschilt voor ons ook heel vaak. Ene dag staat er een grote kudde runderen en dan staat er twee dagen niets. Dat hoeft niet perse iets te betekenen.

Zie jij het schieten zelf gebeuren maak AUB beeldmateriaal zodat er bewijs is! Nu is het moeilijk om ook maar iets te kunnen doen met horen zeggen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: